top of page

Projecten

Project Plastic

Dit project is momenteel ACTIEF en we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers!

 

We organiseren al vier jaar strandopruimingen in Nederland en vrijwilligers en ambassadeurs hebben er een georganiseerd in Bangladesh!

 

Stranden, bossen, snelwegen, parken, meren, natuurreservaten en bergen kunnen worden bezocht en opgeruimd van al het afval dat we als mens hebben achtergelaten. Een beter milieu begint bij jezelf, en daarom zijn wij er voorstander van dat iedereen elke dag wat opruimt. 

Neem contact met ons op als u vrijwilligerswerk wilt doen en uw Target Earth Foundation-opruiming wilt organiseren en wij zullen u de hele weg ondersteunen!

 

0d2d6508-0865-432e-a1ce-5ebd19328dd7.jpg
Project Beach Cleanup 2020
Daan maakt de hele NL kust schoon: PlogSack Tour de Strand

 

Op 8/8/2020 loopt Daan langs de hele Nederlandse Noordzeekustlijn en haalt vuilnis op als plastic met zijn speciale Plogging tas genaamd PlogSack. Hij is vastbesloten om te lopen en het bewustzijn te vergroten, al is het maar een klein beetje! Op deze manier kunnen we de wereld een beetje beter maken, terwijl we ons goed voelen over onszelf.

 

Daan heeft aangekondigd dat hij ook fondsen zal werven voor twee stichtingen:

 

The Ocean Cleanup

Dit is de in Nederland gevestigde organisatie die zich richt op het verwijderen van afval uit onze oceanen, rivieren en meren.

 

Target Earth Foundation

 

100% van alle donaties en steun wordt gebruikt om opruimacties over de hele wereld te organiseren.

 

 

 

Project: Innovatie

 

Dit project staat open voor alle innovaties. Aangesloten bij of opgericht door Target Earth Foundation.

 

Gerealiseerd:

 

  • PlogSack Plogging-rugzak.

www.plogsack.com

 

  • Beewonders

 

Onze ambassadeur in Tanzania, Sila Mbise, ontwierp persoonlijk een bijenkorf met traditionele kookpotten als middel om het verbruik van houtmaterialen te verminderen en daarbij gebruikte hij een van de weggegooide plastic materialen als middel om plastic te hergebruiken en de druk op het lokale bos te minimaliseren.

 

Met betrekking tot deze innovatie gelooft hij dat als 100 mensen, elk minstens 10 bijenkorven van dit soort maken, 1000 stukjes plastic succesvol worden hergebruikt en het effect ervan wordt geminimaliseerd, waardoor een natuurlijke habitat voor bijen en honing voor de mensheid wordt gecreëerd!

 

Wensenlijst

  • To do: We zijn op zoek naar wetenschappers: biologen, chemici, natuurkundigen, meteorologen, klimatologen vergezeld door uitvinders, bedrijfsleiders, milieuactivisten en iedereen met een geweldig idee. Het idee is om samen te komen en met minimaal 3 nieuwe innovatieve ideeën aan de slag te gaan. 

 

  • To do: The Target Earth Tree Machine

 

 

IMG_3166.jpg
Beach Cleanup @ Aloha Beach 2019 & 2020
In 2019 en 2020 hebben we het nieuwe jaar gevierd met een geweldige strandopruiming in Wijk aan Zee in Nederland @ Aloha Beach Club.
Beide jaren kwamen meer dan 150 vrijwilligers ons team versterken om de pier en het strandzand met de duinen te ontdoen van al het zwerfafval.
eLicenserControlSetup.jpg
Target Earth Plastic Walks NL
In de afgelopen 4 jaar zijn er meer an 20 dagen georganiseerd waarbij vanuit Target earth een wandeling is georganiseerd met vrijwilligers om plastic op te ruimen. Dit concept kan overal plaatsvinden, en ook u kunt hierbij helpen door uw eigen plastic walks te organiseren
 
18618547_1331642986918266_293688604_o.jp
Target Earth Plastic Walks Bangladesh
Meer dan 40 vrijwilligers in Bangladesh hebben een dag georganiseerd om de omgeving van hun universiteit schoon te maken. Ze deden dit in naam van de Target Earth Foundation en het evenement werd georganiseerd door Ritu Awal, de ambassadeur van Target Earth.
 
TARGET EARTH LOGO DEF GREEN C.png
bottom of page